Konferencja Jak zmienić chemię na jedzenie?
Jedzenie to główny element dający siłę do działania, umożliwiający funkcjonowanie organizmu. Nie bez znaczenia pozostaje to, co tak naprawdę "wrzucamy do garnka". Zależy Ci na dobrej kondycji? Dobrze wiesz, że odżywcza dieta wpływa na Twoje dobre samopoczucie, ale trudno wprowadzić to w życie? Masz ochotę wpuścić nieco zdrowia do Twojej kuchni?
Zapraszamy Cię na konferencję z Julitą Bator, autorką książek kulinarnych i poradników z dziedziny zdrowego odżywiania i zdrowego stylu życia. Dowiesz się dlaczego warto dbać o jakość wybieranego jedzenia, w jaki sposób oraz gdzie szukać sprawdzonych produktów, a także na co zwrócić uwagę przy czytaniu etykiet. Dostaniesz dawkę wiedzy o tym, czego unikać i jak mądrze wybierać.
Liczba miejsc: 100
Julita Bator - żona i mama trójki dzieci. Autorka książek kulinarnych i poradników z dziedziny zdrowego odżywiania i zdrowego stylu życia (m.in. "Zamień chemię na jedzenie", "Młodziej, piękniej, zdrowiej", "Zdrowe słodycze"). Prowadzi blog julitabator oraz profile na IG (@julita_bator) i Fb (@Zamień chemię na jedzenie Julita Bator). Jej książki, w których opisała swoje doświadczenia związane z poszukiwaniem zdrowej, nieprzetworzonej żywności, sprzedały się w łącznym nakładzie około 200 tys. egzemplarzy. Pierwszy poradnik "Zamień chemię na jedzenie" został przetłumaczony na język rosyjski i czeski. Z wykształcenia germanistka (UJ).