Zlinkowani 4
Data: 20.03.2025
Miejsce: Bydgoszcz
O Konferencji:
Zlinkowani 4.0 to wydarzenie, które odpowiada na najważniejsze pytania.
W Bydgoszczy ponownie spotkają się ludzie biznesu, praktycy i eksperci, by wspólnie dzielić się wiedzą i doświadczeniem.
W świecie, gdzie social media i technologia zdominowały naszą codzienność, jak odnaleźć autentyczne relacje biznesowe?
Jak skutecznie sprzedawać, budować markę i pozostać wiarygodnym?
Social Learning i Social Selling - czym tak naprawdę jest?
Na te pytania opowiedzą:
- Marcin Banaszkiewicz - Newsletter to nie Społeczność
- Magdalena Czubaszek - Integracja 4.0
- Patryk Jasiński - Co zrobić, żeby social selling zamiast karmienia Twojego ego, karmił Twój portfel
- Artur Jabłoński - Po czym poznać, że jesteś złym szefem? Spowiedź przedsiębiorcy
- Radosław Kozal - Fotografia - najbardziej nie(d)ocenione narzędzie social learningu i social sellingu?
- Szymon Karwasz - Jak wyznaczyć sobie cele i osiągać je (dzięki LinkedIn)
Co wyróżnia tę konferencję?
- Autentyczne relacje. Zlinkowani to przestrzeń, gdzie rozmowa człowieka z człowiekiem stoi na pierwszym miejscu.
- Praktyczna wiedza. Prelegenci podzielą się strategiami, które działają w social mediach i pomagają rozwijać biznes.
- Kameralność. Tylko 80 miejsc. To nie jest masowa konferencja - dbamy o jakość i możliwość nawiązania bezpośrednich kontaktów.
- Znakomite jedzenie. Tutaj nie ma "masówki" - zimnych frytek i niesmacznych sałatek. W restauracji Sowa serwują tylko najlepsze jedzenie.
- Ekskluzywna kolacja VIP. Kupując bilet VIP, spotkasz się z prelegentami i uczestnikami dzień przed konferencją w kameralnej atmosferze i przy znakomitym jedzeniu w restauracji.
Agenda konferencji
9:00-10:00: Rejestracja i powitanie uczestników
10:00-10:30: Marcin Banaszkiewicz
10:30-11:00: Szymon Karwasz
11:00-12:00: Przerwa na autentyczny i niewymuszony networking
12:00-12:30: Radosław Kozal
12:30-13:00: Iwona Borawska
13:00-14:00: Znakomity lunch
14:00-14:30: Patryk Jasiński
14:30-15:00: Artur Jabłoński
15:00-17:00: Networking, wyśmienity deser i zakończenie