Whisky&Chocolate - degustacja whisky z czekoladowym pairingiem
Degustacja whisky planowana od samego początku, zapowiadana od zeszłego roku - wreszcie znalazła swoją datę!
Istnieją pary wręcz dla siebie stworzone! A kiedy myślimy o łączeniu whisky z jedzeniem, niemal natychmiast przychodzi nam na myśl para: WHISKY & CZEKOLADA!
Jak zawsze przy naszych pairingowych degustacjach podajemy Wam tylko listę alkoholi. Czekoladki, które wybraliśmy zostaną niespodzianką!
PROWADZĄCY:
Tomasz Jakub Fijał - sommelier i absolwent londyńskich szkoły Wine&Spirit Education Trust level 3 (WSET3), trener kursów WSET, wine&whisky coach, absolwent enologii na UJ, sędzia konkursów winiarskich. W ramach hobby odwiedził ponad 60 szkockich destylarni.
Poprowadziliśmy dla Was już kilkaset degustacji. Warto zaufać naszemu doświadczeniu
LineUp:
Kavalan Concertmaster Port Cask Finish
Arran 10 YO
Compass Box The Spice Tree Blended Malt
Laphroaig 10 YO
Lagavulin 16 YO
+ 5 czekoladek do pairingu dla każdego uczestnika
Jeśli masz więcej pytań pisz/dzwoń śmiało:
535 995 170