Impreza H2H ❤️ - Sopot
Tym razem Społeczność H2H ❤️ zrzeszona na portalu LinkedIn, spotka się w celach stricte towarzyskich.
Bez wizytówek, bez roll-upów, bez osób prowadzących, prelegentów, tematu konferencji i logotypów.
Tego dnia spotkamy się ze znajomymi z portalu i ich osobami towarzyszącymi, aby zakosztować tańca boso na sopockiej plaży i spędzić ze sobą pierwszą wakacyjną gorącą noc przy muzyce, jedzeniu, piciu i pośród przyjaznych na ludzi o podobnych wartościach.
Sopocki Klub Atelier zadba o niezapomniane wrażenia z tego wieczoru.
To nie będzie Networking.
Nie zabieraj ze sobą wizytówek (LinkedIn wystarczy). Nikomu niczego nie sprzedawaj. Będzie dobra muzyka, jedzenie i picie - wykorzystajmy to do dobrej zabawy. Będziemy mieli oddzielną salę do rozmów i konsumpcji oraz taras wychodzący na plażę do wyłącznego użytku.
Menu:
Dania zimne
- Quiche lorraine z boczkiem i szalotką
- Pierożki Gyoza z kurczakiem i warzywami
- Roladki z polędwiczek wieprzowych z borowikami
- Mini kebaby drobiowo-szpinakowe z sosem jogurtowym
- Tarta pomidorowa ze świeżymi ziołami - wege
- Pikantne roladki naleśnikowe z fetą i warzywami - wege
- Wrapy z chrzanowym serkiem i świeżymi warzywami - wege
- Łódeczki warzywne z pastami i kiełkami - wege
- Sałatka z pieczonym burakiem i serem pleśniowym - wege
- Sajgonki z warzywami, z sosem chilli - vegan
- Pakora - warzywa w cieście z ciecierzycy - vegan
- Sałatka Tabbouleh ze świeżymi ziołami i warzywami - vegan
Dania gorące
- Schab duszony sous vide, w sosie śliwkowym z czerwonym winem i czerwoną cebulą
- Curry warzywne z mlekiem kokosowym, nutą trawy cytrynowej i kafiru - vegan
- Kasza bulgur z oliwą ziołową - vegan
- Fasolka szparagowa z oliwą czosnkową - vegan
- Marchewka gotowana w pomarańczach - vegan
- Indyk grillowany z konfiturą z czerwonej cebuli duszonej w wiśniówce oraz sosem cytrynowy
Open Bar - BEZALKOHOLOWY