OSZCZĘDNOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO W BIZNESIE
PROWADZĄCY WYDARZENIE - IRENEUSZ DAMPS (Gastronom Wybrzeża)
Ireneusz Damps - pełniący funkcję fundraisera w fundacji Lubię To. Doświadczenie zawodowe zawsze związane ze sprzedażą oraz marketingiem. Przedsiębiorca z ponad 20 letnim stażem. Prowadził własne sklepy spożywcze, chemiczne oraz gabinet odnowy biologicznej. Współpraca z niemiecką firmą UCS pozwoliła na rozwinięcie umiejętności pracy z ludźmi, w której prowadził szkolenia motywacyjne. Redaktor naczelny Gastronom Wybrzeża z wieloletnim doświadczeniem w organizacji i prowadzeniu wydarzeń. Od lat angażuje się w rozwój polskiej przedsiębiorczości, pełniąc kluczową rolę w Fundacji Lubię To, gdzie odpowiada za projekt Wspierania Biznesu w Polsce. Z pasją łączy świat mediów i biznesu, wspierając zarówno początkujących, jak i doświadczonych przedsiębiorców w ich rozwoju i sukcesach. Dziś rozwija kanał na YouTube Gastronom Wybrzeża. Kocha przyrodę, ptaki, smaczną kuchnię, dobrą książkę oraz chętnie pomaga innym. Sympatyk naturoterapii i filozofii człowieka. Moją misją jest śledzenie trendów gastronomii oraz wspieranie praktyk zrównoważonego żywienia, zwracanie uwagi na ekologię, etykę oraz niemarnowania jedzenia.
GOŚĆ SPECJALNY - JACEK WŁODARCZYK
Jacek Włodarczyk 25 lat doświadczenia w międzynarodowej firmie gastronomicznej. Specjalizuje się w optymalizacji kosztów żywności, co czyni go niezastąpionym ekspertem w zakresie zarządzania finansami w restauracji.
Dariusz Woźniak firma Marken Systemy Antywirusowe
Agenda spotkania:
Unijna Dyrektywa NIS2 jest odpowiedzialna za podniesienie poziomu cyberbezpieczeństwa na terenie Unii Europejskiej a dotyczy ona podmiotów kluczowych oraz ważnych w zakresie gospodarki i administracji. Mimo że termin jej wdrożenia mija dopiero 17 października 2024 warto już podjąć kroki aby zabezpieczyć swoje środowisko i nie narazić się na bardzo dotkliwe kary finansowe liczone w Euro.
Oprogramowanie Bitdefender GravityZone odpowiada na wymagania stawiane przez Dyrektywę NIS2.
Kluczowym wymaganiem dyrektywy jest nadzór oraz zgłaszanie incydentów. Bitdefender GravityZone Security Enterprise wyposażony jest w system XDR, moduł zarządzania ryzykiem, heurystyczną ochronę proaktywną przed wszelkiego rodzaju zagrożeniami(HyperDetect) typu malware oraz Analizator Sandbox. Poznaj najważniejsze cechy oprogramowania spełniające dyrektywę NIS2
- Jakie elementy oprogramowania Bitdefender spełniają wymagania Dyrektywy NIS2
- W jaki sposób Bitdefender GravityZone skutecznie ochroni Twoją firmę.
- Dlaczego zapobieganie jest równie ważne jak sama ochrona na podstawie HyperDetect.
- Czym jest sensor EDR i analityka na podstawie Wizualizacji Incydentów bezpieczeństwa.
- W jaki sposób łatwo zmniejszyć podatności całej firmy za pomocą Zarządzania Ryzykiem.
Więcej informacji:
https://bitdefender.pl/dyrektywa-nis2/
Bitdefender program antywirusowy, cyberochrona. Od 2001 roku technologie Bitdefender nieustannie dostarczają wielokrotnie nagradzane produkty bezpieczeństwa oraz analizy zagrożeń dla ludzi, domów, firm, urządzeń, sieci i usług w chmurze. Dziś Bitdefender jest używany w ponad 38% światowych systemów bezpieczeństwa. Doceniany przez branżę, szanowany przez dostawców i ceniony przez klientów. Bitdefender to firma cyberbezpieczeństwa, na której można polegać. Codziennie analizujemy ponad 30 miliardów zagrożeń z setek milionów punktów końcowych na całym świecie, a co minutę odkrywamy ponad 400 nowych zagrożeń.
Tomasz Moskała
Piotr Woziński Kocham Soki
Ekspert w dziedzinie gastronomii od 15 lat, specjalizując się w zagęszczonych sokach 100%, technologiach Premix i Postmix oraz systemach urządzeń do filtracji wody, zwłaszcza dedykowanych dla branży gastronomicznej. Jego głównym celem jest eliminacja plastiku w kanale Horeca poprzez promowanie ekologicznychrozwiązań i technologii. Piotr podejmuje się następujących zadań:
1. Doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich technologii Premix i Postmix dla restauracji, barów iinnych lokali gastronomicznych.
2. Projektowanie i instalacja systemów urządzeń do filtracji wody, zapewniających doskonałą jakość napojów i potraw przy minimalnym zużyciu plastiku.
3. Szkolenia pracowników gastronomicznych w zakresie obsługi systemów filtracji wody oraz przygotowywania zagęszczonych soków 100%.
4. Dbałość o ekologię i świadomość ekologiczną wśród klientów poprzez promowanie produktów i rozwiązań przyjaznych dla środowiska.
5. Stałe monitorowanie rynku i wprowadzanie innowacyjnych technologii oraz rozwiązań, które pomagają ograniczyć negatywny wpływ plastiku na środowisko. Jeśli potrzebujesz porady lub konsultacji w zakresie zagęszczonych soków, technologii Premix i Postmix oraz systemów do filtracji wody, skontaktuj się z Piotrem Wozińskim pod adresem e-mail:[email protected] lub pod numerem telefonu 517030041. Możesz także śledzić jego działalność na Instagramie pod nazwą Janosikgastronomii lub TikTok.
Znajdź idealnego eksperta w dziedzinie gastronomii - Piotra Wozińskiego!
Z ogromnym doświadczeniem 15 lat, specjalizującym się w zagęszczonych sokach 100% oraz systemach urządzeń do filtracji wody. Jego technologie Premix i Postmix są niezrównane, a systemy dedykowane dla gastronomii to prawdziwa rewolucja! Piotr działa również dla dobra planety, eliminując plastik w kanale Horeca. Skontaktuj się z nim już dziś: [email protected], Tel: 517030041. Śledź jego sukcesy na Instagramie jako @Janosikgastronomii! ������ #ekspert #gastronomia #soki100%#sustainableliving