Impreza H2H ❤️ - Karnawał 2026

location icon
Restauracja Paros Aleje Jerozolimskie 65/79, Warszawa
calendar icon
Od 10 sty 19:00 do 11 sty 3:00
ticket icon
Od 0,00 zł

Tym razem Społeczność H2H ❤️ zrzeszona na portalu LinkedIn, spotka się w celach stricte towarzyskich.

Bez wizytówek, bez roll-upów, bez osób prowadzących, prelegentów, tematu konferencji i logotypów.


Tego dnia spotkamy się osobami towarzyszącymi i znajomymi z portalu, aby zakosztować greckiej kuchni i spędzić szaloną karnawałową noc przy muzyce na żywo i greckich tańcach na stołach.

Warszawska restauracja Paros zadba o niezapomniane wrażenia z tego wieczoru.



To nie będzie Networking.

Będzie głośna muzyka na żywo i na pewno nie da się prowadzić rozmów biznesowych.

To impreza, podczas której tańczy się na stołach - zatem nie spóźnij się, bo jedzenie ze stołów zniknie szybko 😀



Menu:

Przystawki zimne

Pita - grillowany chlebek grecki

Tzatziki - jogurt grecki z ogórkiem, czosnkiem i koperkiem

Humus - mus z ciecierzycy, pasty sezamowej "tahini", extra vergine i czosnku

Melitzanosalata - sałata z pieczonego bakłażana z czosnkiem, papryką florinis i pietruszką z dodatkiem granata i orzechów włoskich

Horiatiki - tradycyjna sałatka grecka z pomidorów, ogórko papryki, oryginalnej fety i oliwek z Kalamaty skropiona oliwą extra vergin


Przystawki gorące

Halloumi - grillowany ser cypryjski z pomidorem 

Spanakotyropitakia - rożki z ciasta "filo" nadziewane świeżym szpinakiem i serem feta

Keftadakia - kotleciki z wołowiny z dodatkiem czosnku i mięty

Garides saganaki - krewetki zapiekane w sosie z pomidorów z dodatkiem czosnku, fety i chilli

Kalamarakia tiganita - smażone kalmary z tarmosalatą

Bujurdi - feta, haloumi i graviera zapiekane w sosie pomidorowym z dodatkiem chilli


Dania główne

Souvlaki kotopoulo - szaszłyk z kurczaka serwowany z domowymi frytkami, warzywami, pitą i tzatziki

Sutzukakia - grillowane kotleciki mielone z jagnięciny i wołowiny podawane z pieczonymi ziemniakami, pomidorami, cebulą, pitą i sosem paprykowym

Bakaliaros tiganitos - filet z dorsza atlantyckiego z sosem pomidorowym, cebulą i czosnkiem podawany z warzywami i pieczonymi ziemniakami

Ravioles kypriakes - ravioli cypryjskie z serem halloumi i miętą w sosie śmietanowym z dodatkiem świeżej szałwii podane z parmezanem


OPEN BAR - Napoje bezalkoholowe - woda, soki, napoje gazowane, kawa, herbata.



Alkohol kupujemy we własnym zakresie przy barze.

Dołącz do wydarzenia

Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
  IMPREZA H2H - ZAPIS NA BILET
10 Stycznia 2026, 19:00