Impreza H2H ❤️ - Karnawał 2026
Tym razem Społeczność H2H ❤️ zrzeszona na portalu LinkedIn, spotka się w celach stricte towarzyskich.
Bez wizytówek, bez roll-upów, bez osób prowadzących, prelegentów, tematu konferencji i logotypów.
Tego dnia spotkamy się osobami towarzyszącymi i znajomymi z portalu, aby zakosztować greckiej kuchni i spędzić szaloną karnawałową noc przy muzyce na żywo i greckich tańcach na stołach.
Warszawska restauracja Paros zadba o niezapomniane wrażenia z tego wieczoru.
To nie będzie Networking.
Będzie głośna muzyka na żywo i na pewno nie da się prowadzić rozmów biznesowych.
To impreza, podczas której tańczy się na stołach - zatem nie spóźnij się, bo jedzenie ze stołów zniknie szybko 😀
Menu:
Przystawki zimne
Pita - grillowany chlebek grecki
Tzatziki - jogurt grecki z ogórkiem, czosnkiem i koperkiem
Humus - mus z ciecierzycy, pasty sezamowej "tahini", extra vergine i czosnku
Melitzanosalata - sałata z pieczonego bakłażana z czosnkiem, papryką florinis i pietruszką z dodatkiem granata i orzechów włoskich
Horiatiki - tradycyjna sałatka grecka z pomidorów, ogórko papryki, oryginalnej fety i oliwek z Kalamaty skropiona oliwą extra vergin
Przystawki gorące
Halloumi - grillowany ser cypryjski z pomidorem
Spanakotyropitakia - rożki z ciasta "filo" nadziewane świeżym szpinakiem i serem feta
Keftadakia - kotleciki z wołowiny z dodatkiem czosnku i mięty
Garides saganaki - krewetki zapiekane w sosie z pomidorów z dodatkiem czosnku, fety i chilli
Kalamarakia tiganita - smażone kalmary z tarmosalatą
Bujurdi - feta, haloumi i graviera zapiekane w sosie pomidorowym z dodatkiem chilli
Dania główne
Souvlaki kotopoulo - szaszłyk z kurczaka serwowany z domowymi frytkami, warzywami, pitą i tzatziki
Sutzukakia - grillowane kotleciki mielone z jagnięciny i wołowiny podawane z pieczonymi ziemniakami, pomidorami, cebulą, pitą i sosem paprykowym
Bakaliaros tiganitos - filet z dorsza atlantyckiego z sosem pomidorowym, cebulą i czosnkiem podawany z warzywami i pieczonymi ziemniakami
Ravioles kypriakes - ravioli cypryjskie z serem halloumi i miętą w sosie śmietanowym z dodatkiem świeżej szałwii podane z parmezanem
OPEN BAR - Napoje bezalkoholowe - woda, soki, napoje gazowane, kawa, herbata.