Warsztaty kulinarne Pasty i dipy
Chcesz przeżyć niesamowitą przygodę kulinarną, nauczyć się gotować a przy okazji spędzić miło czas w małym, kameralnym gronie i napić się wina...?
To serdecznie zapraszam na warsztaty kulinarne :)
Dzisiaj na tapetę weźmiemy różnego rodzaju pasty i dipy.
W programie:
- pasta z pieczonej papryki
- konfitura z pomidorków koktajlowych i chili
- dip buraczany
- hummus
- tatar ze śledzia
- deska serów i wędlin oraz pieczywo
- wino
Można kupić bilet dla kogoś na prezent :)
Warto poprosić kogoś o podwiezienie, bo szykuje się niezła fiesta :)
Mała, kameralna grupa do 5-6 osób.
Termin: niedziela 11.01.2025 w godzinach 15-18
Adres; ul. Zubrzyckiego 3, Gdańsk Wrzeszcz
tel. 608 250 922
Organizator zastrzega sobie prawo odwołania zajęć, jeśli nie zbierze się odpowiednia ilość uczestników (minimum 3 osoby)