VI Gastro LAB w Rydułtowach. Fuzja Stylów: wyzwania i możliwości dla gastronomii polskiej w 2024
Przed nami szósta edycja Gastro LAB w Rydułtowach, spotkania dla przedsiębiorców z branży gastronomicznej. Tym razem hasłem przewodnim spotkania będzie "Fuzja Stylów: wyzwania i możliwości dla gastronomii polskiej w 2024". Gościem specjalnym będzie Jacek Czauderna, Prezes Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej. Spotkanie poprowadzi Sławek Głomski. Zapraszamy 18 stycznia. Zaczynamy o 9:00.
Spotkanie jest bezpłatne, aby wziąć w nim udział wystarczy się zarejestrować. Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu.
Plan spotkania:
9:00 - 9:10 | Poranna kawa i przedstawienie programu spotkania
9:10 - 10:00 | Jacek Czauderna: Fuzja Stylów: wyzwania i możliwości dla gastronomii polskiej w 2024
10:00 - 11:00 | Dyskusja, networking, wolne wnioski, podsumowanie spotkania.
BIO Jacka Czauderna:
- Absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie, MBA University of Bradford, London Management School;
- Praktyk z 29-letnim doświadczeniem gastronomicznym w korporacjach Żywiec i Nestle, od 14 lat niezależny przedsiębiorca, trener i doradca biznesowy z branży gastronomicznej;
- Twórca marki i sieci lokali The Legendary Jacks Bar&Restaurant;
- Założyciel i Prezes Zarządu Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich;
- Twórca programu dziennego nawigowania Twojego gastro biznesu Profit Manager;
- Oficjalny Dystrybutor Kawy Jacobs i Piazza D'Oro oraz herbat Pickwick dla gastronomii koncernu JACOBS DOUWE EGBERTS w Polsce www.cafitesse.pl;
- Założyciel i Prezes Zarządu Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej;
- Honorowy Konsul Republiki Sri Lanki w Polsce;
- Autor książki "Otworzyłem Lokal".
Spotkanie będzie prowadził Sławek Głomski - kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem. Więcej na stronie: https://www.finansewgastronomii.pl/kim-jestem/
Gastro Lab to społeczna inicjatywa kierowana do przedsiębiorców związanych z branżą gastronomiczną. Nasze spotkania opierają się o prelekcje edukacyjno-merytoryczne, ale w duchu swobodnej rozmowy i dzielenia się doświadczeniem. Dołącz do Gastro Lab i zyskaj nieocenione korzyści:
- Wiedza ekspercka: Nasze prelekcje prowadzone są przez doświadczonych specjalistów z dziedziny zarządzania gastronomią, co pozwoli Ci zdobyć cenne informacje i umiejętności potrzebne do rozwoju własnego biznesu.
- Networking: Nasze spotkania to doskonała okazja do nawiązywania kontaktów z innymi przedsiębiorcami gastronomicznymi. Dzięki temu będziesz mógł wymieniać się doświadczeniem, pomysłami i inspiracjami.
- Rozwój osobisty: Gastro Lab to nie tylko miejsce do zdobywania wiedzy branżowej, ale również do pracy nad własnym rozwojem jako przedsiębiorcy. Nasze spotkania pomogą Ci lepiej zarządzać finansami w gastronomii i osiągać sukces.
- Inspiracja: Będziesz miał okazję poznać historie sukcesu innych przedsiębiorców gastronomicznych, co może Cię zainspirować do nowych projektów i działań. Dołącz do nas już teraz i uczestnicz w Gastro Lab - miejscu, gdzie gastronomia staje się jeszcze bardziej fascynującą dziedziną biznesu!
***
VI Gastro Lab w Rydułtowach | Temat przewodni spotkania: Fuzja stylów. Wyzwania i możliwości dla gastronomii polskiej w 2024
data: 18 stycznia 2024 r. | godz.: 9:00
miejsce: SzarlotaLAB (ul. Ofiar Terroru 56a, 44-280 Rydułtowy)
gość specjalny: Jacek Czauderna, Prezes Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej
prowadzenie: Sławek Głomski
Projekt "W cieniu Szarloty - jak wydobyć potencjał miasta Rydułtowy" finansowany ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego 2014-2021 i Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014-2021 realizowany jest w ramach programu "Rozwój Lokalny".