Warsztat i wizyta studyjna: Marco Sp. z o.o. [Gliwice]
Serdecznie zapraszamy na warsztaty oraz wizytę studyjną w firmie Marco Sp. z o.o., której Prezes, Marek Śliboda, był keynote speakerem podczas konferencji #LubLean: Człowiek w zdigitalizowanym świecie.
Zapraszamy Państwa do świata Marco - autorsko zarządzanej organizacji, która podawana jest za przykład prężnie rozwijającej się firmy przyszłości. Chcemy podzielić się z Państwem kluczem do naszego sukcesu, pokazać jak działamy, jakimi wartościami się kierujemy i jacy ludzie tworzą naszą organizację. Podczas wizyty pokażemy Państwu Marco zarówno od strony produkcyjnej, jak i obszary HRu, budowania wizerunku oraz zaangażowania zespołu. Po wizycie w naszej firmie produkcyjnej zaprosimy Państwa do obiektu sportowego - Marco Football Center, który prężnie działa i służy sportowcom z całego kraju, a wieczorem pokażemy Państwu nasz nowy projekt, jakim jest kraftowa destylarnia alkoholi Tessellis Distillery.
[Marco Sp. z o.o.]
Harmonogram wydarzenia wygląda następująco:
- 13 czerwca przyjeżdżamy do Gliwic, by spotkać się podczas wieczornej, otwierającej warsztaty kolacji w restauracji w hotelu Pod Platanem
- 14 czerwca o godzinie 9.30 rozpoczynamy wizytę studyjną w firmie Marco Sp. z o.o.
- o godzinie 12.00 zapraszamy na wspólny lunch
- o godzinie 12.30 rozpoczynamy część warsztatową, którą otworzy prezentacja Marka Ślibody
- między godziną 15 a 18 planujemy przerwę na powrót do hotelu, by o godzinie 18.00 odwiedzić Marco Football Center, a o godzinie 19.30 spotkać się w destylarni Tessellis, gdzie oprócz zwiedzania uczestnicy będą mogli wziąć udział w degustacji z poczęstunkiem.
- Na tym kończy się nasza wizyta w Gliwicach i po degustacji lub 15 czerwca rano zaplanowany jest powrót.
- Bilet uwzględniający noclegi, obejmujący: kolację w dniu 13 czerwca, nocleg w dniach 13-15 czerwca w hotelu Pod Platanem wraz ze śniadaniami, lunch w dniu 14 czerwca oraz degustację w destylarni (wszelkie koszty transportu pozostają po stronie uczestnika)
- Bilet nieuwzględniający noclegów, obejmujący: kolację w dniu 13 czerwca, lunch w dniu 14 czerwca oraz degustację w destylarni (wszelkie koszty transportu pozostają po stronie uczestnika)