Jesienna Sonata vol. 2 - Anna Dembska w Brzask Bisto
Jesienna sonata vol. 2
Amuse: Chips ze skory kurczaka z musem grzybowym z miso i 偶elem yuzu
馃尡 Amuse Wege: Chips z parmezanu z musem grzybowym z miso i 偶elem yuzu
馃嵕Cremant, Burckel Jung
Przystawka 1: W臋gorz z rokitnikiem, granita chrzanowa, 艣liwka
馃尡 Przystawka 1 wege: Bak艂a偶an z rokitnikiem, granita chrzanowa, 艣liwka
馃L'Inclassable, Burckel Jung
馃尡 Przystawka 2: Pieczona cebula, chrupi膮ca cebulka, puree z cebuli z miso, tymianek, posypka z chipsa z sera bursztyn
馃嵎Pinot Noir, Burckel Jung, pinot noir
Danie G艂贸wne: Comber z jelenia, sos wi艣niowy z any偶em, pra偶one orzechy laskowe, puree z palonym mas艂em z ja艂owcem i sza艂wi膮
馃尡 Danie G艂贸wne wege: Borowik, sos wi艣niowy z any偶em, pra偶one orzechy laskowe, puree z palonym mas艂em z ja艂owcem i sza艂wi膮
馃嵎Pinot Noir Haima, Burckel Jung,
馃尡Deser: Mus z bia艂ej czekolady, jab艂ko sma偶one z cynamonem, karmel tymiankowy
馃Gewurztraminer, Burckel Jung
Masz pytania dotycz膮ce degustacji? Napisz do nas na [email protected]
Anna Dembska - kt贸ra traktuje gotowanie jak spos贸b wyra偶ania siebie. Uko艅czy艂a Tante Marie Culinary Academy w Wielkiej Brytanii, zdobywaj膮c dyplom Cordon Bleu, a do艣wiadczenie zdobywa艂a w uznanych restauracjach z gwiazdkami Michelin - Geranium, Kadeau i Atelier Amaro. W kuchni ceni prostot臋 i naturalno艣膰. Lubi odkrywa膰, jak z pozornie zwyczajnych sk艂adnik贸w mo偶na wydoby膰 co艣 wyj膮tkowego. Pracuje w duchu zero waste - nic si臋 nie marnuje, ka偶dy element produktu znajduje swoje miejsce na talerzu. Dla Anny gotowanie to zabawa zmys艂ami i nieko艅cz膮ce si臋 poszukiwanie nowych po艂膮cze艅 smak贸w, kolor贸w i tekstur. Jej menu degustacyjne to zawsze autorska kompozycja sezonowych produkt贸w i osobistych inspiracji.
Dokonuj膮c zakupu potwierdzam, 偶e zapozna艂em/am si臋 z regulaminem