Masterclass + Before Party: Weingut Andres || Dzikie Wino Wine Bar - Confetti Wine Festival 2024
Secret Wine Cellar & Dzikie Wino Wine Bar & Weingut ANDRES & CONFETTI Wine Fest 2024
18:00 Masterclass z Michaelem Andresem
- 13 etykiet Weingut Andres Deidesheim - lista niżej
- o gastro zadba Chef Bartosz Styś - lista niżej
- bilet 200 PLN https://bit.ly/4aFyCiF20:00 Before Party - Confetti Wine Festival 2024 - Satellite Event
- wstęp FREE
- funk/soul/rnb - Maciej "Biedrona" Biedrzycki
- wszystkie etykiety Weingut Andres dostępne na kieliszki & butelki
.
SPRÓBUJEMY:
Sekt Blanc de Blancs 2021
Oldskool Riesling trocken 2023
Oldskool Rose trocken 2023
Blanc de Noir 2022
Deidesheimer Kieselberg Riesling 2022
Idig Riesling 2022
Forster Ungeheuer Riesling 2021
Haardter Chardonnay 2022
Haardter Mandelring Chardonnay 2022
Haardter Herzog Chardonnay 2022
Spatburgunder Vom Kalkmergel 2022
Haardter Spatburgunder 2022
Konigsbacher Olberg Spatburgunder 2022
Wino by Michael Andres
ZJEMY:
1. Chleby z lokalnej, rzemieślniczej piekarni Nonna Maria
2. Deska wędlin i serów - wędliny "Gawor" z Podstolic, sery z Nizio Naturals & Serove Love
3. Tatar wołowy, olej rzepakowy, nowalijki
4. Macerowany pstrąg potokowy z burakiem i chrzanowym twistem
5. Kozi ser z czosnkiem niedźwiedzim, prażony por, palona cebula
Menu by BARTOSZ STYŚ
kontakt:
[email protected]
[email protected]
tel: +48 500 405 195 (Dzikie Wino na Rynku)