Przez zmysły do błogostanu - stary kontynent
Rozgość się...na starym kontynencie i odkryj tajemnice europejskiego wina i klasycznej kuchni, w której wciąż zaskakuje. W to czerwcowe spotkanie zapraszamy na klasyki kuchni europejskiej.
Czerwcowe spotkanie poprowadzi Michał Bardel, redaktor naczelny magazynu "Czas wina" i autor książek "Mokra robota" i "Zbrodnie i wina". Kolację podyktują klasyki kuchni francuskiej, szwajcarskiej, włoskiej, hiszpańskiej, niemieckiej i węgierskiej. Sięgniemy zarówno do przepisów historycznych, jak i nowoczesnych wydań. Wspólnie poszukamy wspólnego mianownika dla dań i słodyczy. Zderzymy francuski konserwatywny kulinarny styl z urokliwą prostotą i produktową jakością Włochów, a także podamy najbardziej rozpoznawalne sery, z których słyną poszczególne państwa.
W programie:
- 19:45 - powitanie w hotelowym lobby
- 20:00 - kilkudaniowa kolacja degustacyjna z selekcją win, z widokiem na nadmorski park krajobrazowy* / restauracja północna
- 23:00 - zakończenie spotkania
Aby wziąć udział w wydarzeniu należy zakupić bilet: klikając w link w sekcji Bilety.
Cena biletu: 480 PLN brutto / osobę.
Serdecznie zapraszamy!
* ilość miejsc jest ograniczona
Kontakt: +48 604 552 699, event@shuumhotel.pl