Profesjonalny Menedżer Restauracji II Edycja
25 marca 2020
10:00 - 11:00 10 rozwiązań/podpowiedzi, które ustrzegą Twoją restaurację przed kryzysem.
Prowadzący: Anna Dębska
11:00 - 12:00 Jak zbudować zgrany zespół w restauracji?
Prowadzący: Rafał Głowacki
12:00 - 13:00 przerwa na lunch
13:00 - 14:00 Jak wymagać od pracowników bez obawy o rotację? Zrozum różnice dzielące pokolenia X, Y-(Millennials), Z.
Prowadzący: Piotr Rogowski
14:00 - 15:00 Prawne aspekty zarządzania personelem czyli podstawy prawa pracy dla restauratora.
Prowadzący: Małgorzata Buczkowska
26 marca 2020
10:00 - 11:00 Jak współpracować z klientem biznesowym i jak zarabiać na grupach, eventach i imprezach okolicznościowych.
Prowadzący: Agnieszka Ciesielska
11:00 - 12:00 Sens i siła wydarzeń kulinarnych. Czy warto organizować je w hotelu i restauracji?
Prowadzący: Wojciech Harapkiewicz
12:00 - 13:00 przerwa na lunch
13:00 - 14:00 Jak rozmawiać z niezadowolonym Gościem.
Prowadzący: Marek Skała
14:00 - 15:00 Podstawy profesjonalnego serwisu kelnerskiego.
Prowadzący: Marcin Dyrda