Profesjonalny Menedżer Restauracji II Edycja
Targi EuroGastro
al. Katowicka 62, Nadarzyn,
Ptak warsaw expo, warszawa
Od 1 wrz 10:00 do 2 wrz 16:00
1 WRZEŚNIA (ŚRODA)
Zarządzanie dla menedżera restauracji
- Zarządzanie: Maksymalizacja zysków w gastrobiznesie, czyli 10
niestandardowych podpowiedzi, jak podnieść zainteresowanie i sprzedaż w
restauracji.
Anna Dębska - Wystąpienie specjalne -Transgourmet Polska Sp. z o.o.
- Zarządzanie zespołem: Jak zbudować zgrany zespół w restauracji? Rafał Głowacki
- Zarządzanie: Stres, niepewność, odbudowa. Jak COVID-19 wpłynął na relacje pracownik-pracodawca w gastronomii. Katarzyna Waszczuk
- Zarządzanie: Jak bez walki zwiększyć zyski wykorzystując cechy i zalety młodszych pokoleń?
Piotr Rogowski
2 WRZEŚNIA (CZWARTEK)
Obsługa klienta i finanse dla menedżera restauracji
- Finanse: Zarabiaj na stratach. Jak zredukować straty żywności w restauracji o połowę? Sławek Głomski
- Czy cena jest podstawowym argumentem przy zakupie profesjonalnego urządzenia do kuchni? - MEIKO Clean Solutions Polska
- Obsługa klienta: Jak współpracować z klientem biznesowym i jak zarabiać na grupach i wydarzeniach. Aga Ciesielska
- Obsługa klienta: Jak rozmawiać z niezadowolonym Gościem. Marek Skała
- Obsługa sali: Ponadprzeciętny serwis w obsłudze. Na co warto zwracać uwagę i dlaczego? Marcin Dyrda
Więcej na stronie: www.profesjonalnymenedzerrestauracji.pl