Profesjonalny Menedżer Restauracji II Edycja
Targi EuroGastro
al. Katowicka 62, Nadarzyn,
Ptak warsaw expo, warszawa
Od 27 maj 10:00 do 28 maj 15:00
27 MAJA (ŚRODA)
Ekonomia, zarządzanie, prawo pracy dla menedżera restauracji
- Ekonomia: 10 rozwiązań i podpowiedzi, które ustrzegą Twoją restaurację przed kryzysem.
Anna Dębska - Trendy w gastronomii - co warto wiedzieć, jeśli chcesz by Twoja restauracja osiągnęła sukces -Transgourmet Polska Sp. z o.o.
- Zarządzanie zespołem: Jak zbudować zgrany zespół w restauracji? Rafał Głowacki
- Prawo: Prawne aspekty zarządzania personelem czyli podstawy prawa pracy dla restauratora. Małgorzata Buczkowska
- Zarządzanie: Jak bez walki zwiększyć zyski wykorzystując cechy i zalety młodszych pokoleń?
Piotr Rogowski
28 MAJA (CZWARTEK)
Media społecznościowe, obsługa klienta, obsługa sali dla menedżera restauracji
- Komunikacja: Media społecznościowe w biznesie gastronomicznym - zbędny koszt czy dobra inwestycja? Zuzanna Warowna - Toruńska
- Czy cena jest podstawowym argumentem przy zakupie profesjonalnego urządzenia do kuchni? -MEIKO Clean Solutions Polska
- Obsługa klienta: Jak współpracować z klientem biznesowym i jak zarabiać na grupach i wydarzeniach. Aga Ciesielska
- Obsługa klienta: Jak rozmawiać z niezadowolonym Gościem. Marek Skała
- Obsługa sali: Ponadprzeciętny serwis w obsłudze. Na co warto zwracać uwagę i dlaczego. Marcin Dyrda
Więcej na stronie: www.profesjonalnymenedzerrestauracji.pl