Kongres Ogródek 2020 RESTART MICE&HORECA

location icon
On-line
calendar icon
Od 16 cze 10:00 do 16 cze 14:00
ticket icon
Od 0,00 zł

Specjalna wirtualna edycja Forum Branży Eventowej FBE i Kongresu Szefów Kuchni odbędzie się 16 czerwca 2020, w godzinach 10:00 - 14:00. W programie 5 wystąpień na scenie głównej, pokoje ekspertów, podcasty, prezentacje najlepszych dostawców.


W programie Sceny Głównej:

✅ Anna Nowakowska - Nie odwołuj, przenieś się w plener.
✅ Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński - Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
✅ Anna Dębska - 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
✅ Agnieszka Chaber - Tomczak - Działaj w digitalu: jak przygotować się do nagrań online, by uniknąć głównych grzechów i wyróżnić się jakością?
✅ Jarosław Dumanowski - Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.

✅ Rafał Głowacki - Powrót gastronomii w obiektach sportu, rekreacji i kultury - kina, stadiony, koncerty, itp.


Masz pytania? Trapią Cię wątpliwości? Męczą sprzeczne informacje? W pokojach ekspertów czekać na Was będą:

# Anna Dębska, z którą porozmawiacie o podstawowych zasadach funkcjonowania restauracji w trudnych czasach.

# Anna Nowakowska, pomoże ustalić w jaki sposób wykorzystać rozwiązania plenerowe do zwiększenia strefy restauracyjnej i realizacji wydarzeń.

# Barbara Świderska, która zaprasza do konsultacji na tematy związane z know-how niezbędnym do skutecznego funkcjonowania w dzisiejszych czasach. 

# Agnieszka Chaber - Tomczak, która udzieli wszelkich informacji związanych z możliwościami realizacji w digitalu.

# Szef Kuchni Magazyn Branży Gastronomicznej, mecenas Marta Kosecka, która wesprze pomocą prawną na czasy pandemii.

# Euro-Toques Polska, mecenas Bartłomiej Dobosiewicz odpowie na pytania na temat praw szefa kuchni jako pracownika w świetle stanu epidemii COVID-19. 

# Euro-Toques Polska, Jerzy Czapla odpowie jak wspomóc organizm za pomocą soft drinków.

# Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, Bartosz Peter zaprasza do rozmowy o tym, że wspólnie można więcej; kadra, zespół, stowarzyszenia.

# Klub Szefów Kuchni, Jarek Walczyk - Zarządzanie zespołem w kuchni i współpraca z działem sprzedaży imprez.

# Klub Szefów Kuchni, Konrad Birek - Jak uniknąć błędów będąc młodym Szefem Kuchni.

# Klub Szefów Kuchni, Dawid Łagowski - Jak tworzyć kartę menu.

# Klub Szefów Kuchni, Waldemar Hołówka - Współczesna organizacji żywienia zbiorowego w kantynach pracowniczych.

# Akademia Praktyk Hotelarskich i Gastronomicznych, Mateusz Ruszkowski, Komunikacja restauracji w social media oraz rola jaką odgrywa Szef kuchni.

# Akademia Praktyk Hotelarskich i Gastronomicznych, Rafał Pasenik, Jak być liderem dla pracowników (obsługi kelnerskiej) po ponownym otwarciu restauracji.

# Akademia Praktyk Hotelarskich i Gastronomicznych, Jarek Walczyk, Od czego powinniśmy zacząć otwierając restaurację?

# Akademia Praktyk Hotelarskich i Gastronomicznych, Jacek Czauderna, Doradztwo dla właścicieli restauracji jak liczyć zyski.

W ramach wydarzenia pojawi się webinar, którego nie można przeoczyć.

1. Ameryka od Kuchni na Grillu. Prowadzący: Tomasz Jakubiak (kuchnia) i Piotr Pietras Master Sommelier (wino).

Tracisz wiarę? Nie wiesz jakie działania mogą przynieść sukces? Wraz z Polecam Nie Polecam przygotowaliśmy dla Was serię podcastów do wysłuchania w trakcie Kongresu Ogródek 2020. Z gośćmi rozmawia Adam Kozina:


Podcast. 1 Hotel w nowej rzeczywistości - od problemu do wyzwania. Rozmowa z Michałem Kozakiem.



Nie przegap zarejestruj się już dziś.

Dołącz do wydarzenia

Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
  Uczestnictwo w wydarzeniu
już niedostępne -