Zarządzanie Turystyka i podróże

VII Gastro Meeting - All About Chefs

location icon
Airport Hotel Okęcie ul. Komitet Obrony Robotników 24, warszawa
calendar icon
Od 10 mar 8:00 do 10 mar 17:00
ticket icon
Od 0,00 zł

VII Konferencja dla wszystkich szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji.

www.gastro.bsdpoland.pl


PAMIĘTAJ!

Rejestrując się na konferencję wyrażasz zgodę na przetwarzanie przez Business Speed Dating Poland z siedzibą w Warszawie, ul. Płocka 5A (dalej "BSD") swoich danych osobowych w celach marketingowych. Wyrażasz zgodę na otrzymywanie informacji handlowych wysyłanych przez BSD w imieniu własnym oraz na zlecenie innych osób. Potwierdzasz powyższe zgody, akceptujesz regulamin organizatora dostępny na www.gastro.bsdpoland.pl i zobowiązujesz się do jego przestrzegania.

Dołącz do wydarzenia

Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Dostępne do Cena Liczba
Bilety tylko dla szefów kuchni, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii.
Otrzymasz bezpłatnie do 4 biletów na konferencję + 1 bilet dla każdej osoby na warsztaty.
Warunkiem jest zgłoszenie i udział jednej osoby w Business Speed Dating - szybkich spotkań z dostawcami  - oferta tylko dla właścicieli i menedżerów restauracji. Niezrealizowanie warunków skutkować będzie naliczeniem kwoty równej najwyższej wartości biletów w dniu konferencji za każdego uczestnika.
Bezpłatna rezerwacja GRUPOWA - bilety tylko dla menedżerów gastronomii (proszę uważnie przeczytać opis)

Bilety tylko dla szefów kuchni, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii.
Otrzymasz bezpłatnie do 4 biletów na konferencję + 1 bilet dla każdej osoby na warsztaty.
Warunkiem jest zgłoszenie i udział jednej osoby w Business Speed Dating - szybkich spotkań z dostawcami  - oferta tylko dla właścicieli i menedżerów restauracji. Niezrealizowanie warunków skutkować będzie naliczeniem kwoty równej najwyższej wartości biletów w dniu konferencji za każdego uczestnika.

dostępnych: bez ograniczeń

3 marca 2020, 15:00 bezpłatny
Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
FIRST CALL - bilety tylko dla szefów kuchni, kucharzy, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii

Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad

dostępnych: bez ograniczeń

2 marca 2020, 23:59 49,00 zł
Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
SECOND CALL - bilety tylko dla szefów kuchni, kucharzy, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii

Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad

dostępnych: bez ograniczeń

Jeszcze niedostępne
od 3 marca 2020 (wtorek)
99,00 zł -
Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
LAST CALL - bilety tylko dla szefów kuchni, kucharzy, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii

Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad

dostępnych: bez ograniczeń

Jeszcze niedostępne
od 7 marca 2020 (sobota)
199,00 zł -
Bilet obejmuje udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych oraz dostęp do części wystawienniczej. WALK INN - bilety dla szefów kuchni, właścicieli i menedżerów gastronomii

Bilet obejmuje udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych oraz dostęp do części wystawienniczej.

dostępnych: bez ograniczeń

Jeszcze niedostępne
od 10 marca 2020, 08:00 (wtorek)
299,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 1 (9:00-10:30): Dobór pracowników do zespołu

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 16

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 2 (9:00-10:30): Jak zaplanować karierę zawodową, aby być mistrzem oraz jak przygotowywać się do konkursów kulinarnych?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 17

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 3 (9:00-10:30): Co to znaczy być szefem kuchni i jak być dobrym szefem kuchni?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 17

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 4 (9:00-10:30): Szef kuchni mistrzem sprzedaży i gościnności

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 15

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję Warsztat 5 (11:00 - 12:30) - Jak budować dobre relacje szefa kuchni z zespołem całej restauracji?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 16

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 6 (11:00-12:30): Od kucharza do szefa kuchni - niezależność, odpowiedzialność, zarządzanie

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 17

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 7 (11:00-12:30): Budowanie karty menu, która działa

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 2

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 8 (11:00-12:30): Kulisy współpracy z "gwiazdkowymi" szefami kuchni

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 19

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 9 (13:10-14:40): Jak wprowadzić dobre desery do swojego menu, ile to kosztuje i ile można na tym zarobić?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 11

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 10 (13:10-14:40): Innowacyjność szefa kuchni - w jaki sposób być innowacyjnym, gdzie szukać inspiracji, kopiowanie pomysłów

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 10

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 11 (13:10-14:40): Zarządzanie kuchnią w sieci restauracji

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 19

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 12 (13:10-14:40): Wege menu vs. food cost, czyli zacznij zarabiać na zielonym

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 16

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 13 (15:00-16:30): Wykorzystanie zdjęć smartfonem do promocji siebie i swoich usług - zajęcia fotograficzne

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 16

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 14 (15:00-16:30): Jak zarządzać kuchnią aby zredukować ilość wyrzucanego jedzenia

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 15

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 15 (15:00-16:30): Znakowanie etykiet opakowań na wynos oraz karty menu

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 19

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 16 (15:00-16:30): Marketing online oraz nowe technologie w komunikacji marketingowej restauracji

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 16

9 marca 2020, 12:00 29,00 zł
Udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych, dostęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad DOSTAWCY FIRST CALL (dla dostawców produktów i usług dla sektora gastronomicznego)

Udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych, dostęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad

dostępnych: bez ograniczeń

9 marca 2020, 23:59 2 447,70 zł
  VIP - rejestracja dla gości zaproszonych przez organizatora

dostępnych: bez ograniczeń

9 marca 2020, 12:00 bezpłatny