Craft beer & food pairing vol 13 - bilety

This is 13th event of Kraków's food and beer pairing in English. This time we will pair seasonal Polish ingredients with Polish craft beer.
In december 2018 we just started regular craft beer and food pairing, probably the first one regular in English in Poland. Now after a few months break we come back to this project.

Menu is always prepared especially for the particular event. Based on our experience, attendees suggestions and seasonal ingredients. Therefore to be sure to take part in the event you should book it and pay before. But even if you made decission last minute you can always meesage organizers and ask if there is a chance to join last minute.


Tapas menu:

1. Puff pastry with pumpkin puree, smoked cod and caviar
2. Brownie with poppy seed ice creams.


Beer menu:

1. Dyniamit. Pumpkin ale from Pinta brewery., from Pinta brewery.. 6,0 % ABV, 69 overall, 55 style, overal ratings 3,37.

2. Idiota. Oatmeal stoutfrom Trzech Kumpli brewery. 10,5 % vol, 99 overall, 898style, overal ratings 3,84 

Tickets are available only till Monday 11th of November 9 pm.


Review of the meeting you can read here Review
Event will be hosted by:
Paweł Florczyk - chef in Kufle i Widelce, which is the first restaurant in Poland hosting regular beer and food pairings. They entire menu is always prepared to be pair with great craft beer.
Paweł Mrozowicz - food blogger and food tour guide in Kraków. Certified by Wine Spirit Educational Trust from London.

49,20 zł

Kup bilet
  • Szybka i bezpieczna płatność elektroniczna za bilety
  • E-ticket w ciągu kilkunastu minut na Twojej skrzynce
  • Łatwy zakup, bez konieczności zakładania konta

Zobacz również:

kultura i sztuka kultura i sztuka w Krakowie wydarzenia Kraków

Skontaktuj się z organizatorem

Organizatorem wydarzenia "Craft beer & food pairing vol 13" jest Carpe Diem - usługi przewodnickie

  Rodzaj Dostępne do Cena Liczba
This is regular ticket (meat). So 1st dish will be with smoked cod. Regular meat

This is regular ticket (meat). So 1st dish will be with smoked cod.

18 Listopada 2019, 21:00 49,20 zł
This is vegetarian ticket in 1st dish instead of smoked cod there will be smoked cheese. Regular vegetarian tickets

This is vegetarian ticket in 1st dish instead of smoked cod there will be smoked cheese.

18 Listopada 2019, 21:00 49,20 zł

Ceny biletów zawierają podatek VAT. Do ceny biletu może zostać doliczona opłata transakcyjna.

Polecamy także:

Life Balance Congress

29 Listopada - 1 Grudnia od 110,00 zł
Ptak Warsaw Expo, Nadarzyn

I love Sales & Commerce 12-13.05.2020

12 Maja - 13 Maja od 701,10 zł
MTP Sala Ziemi, Poznań

OpenReaktor #79 Growing your business

Dzisiaj, 18:00
ReaktorWarsaw, Warszawa

Szkolenie na "Prowadzącego strzelanie" (LOK) - Strzelnica FSO

30 Listopada - 1 Grudnia od 549,99 zł
Strzelnica FSO, Warszawa

Organizujesz wydarzenie?

Dołącz do tysięcy polskich organizatorów korzystających z Evenea do sprzedaży biletów i rejestracji uczestników.

Dowiedz się więcej