Profesjonalny Menedżer Restauracji

25 Marca 2020, 10:00 (Środa) - 26 Marca 2020, 15:00 (Czwartek)

Zobacz na mapie

Program


25 marca 2020

10:00 - 11:00 10 rozwiązań/podpowiedzi, które ustrzegą Twoją restaurację przed kryzysem. 

                       Prowadzący: Anna Dębska

11:00 - 12:00 Jak zbudować zgrany zespół w restauracji? 

                       Prowadzący: Rafał Głowacki

12:00 - 13:00  przerwa na lunch

13:00 - 14:00 Jak wymagać od pracowników bez obawy o rotację? Zrozum różnice dzielące                                                 pokolenia X, Y-(Millennials), Z.

                       Prowadzący: Piotr Rogowski

14:00 - 15:00 Prawne aspekty zarządzania personelem czyli podstawy prawa pracy dla                                                         restauratora. 

                       Prowadzący: Małgorzata Buczkowska


26 marca 2020

10:00 - 11:00 Jak współpracować z klientem biznesowym i jak zarabiać na grupach, eventach                                             i imprezach okolicznościowych. 

                       Prowadzący: Agnieszka Ciesielska

11:00 - 12:00 Sens i siła wydarzeń kulinarnych. Czy warto organizować je w hotelu                                                                 i restauracji? 

                       Prowadzący: Wojciech Harapkiewicz

12:00 - 13:00 przerwa na lunch

13:00 - 14:00 Jak rozmawiać z niezadowolonym Gościem. 

                       Prowadzący: Marek Skała

14:00 - 15:00 Podstawy profesjonalnego serwisu kelnerskiego. 

                       Prowadzący: Marcin Dyrda