Cena biletu zawiera: - Udział w prezentacji dotyczącej wódki - Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych - Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich: --Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk). --Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku. --Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz. --NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :) -Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
|
Normalny
Cena biletu zawiera: - Udział w prezentacji dotyczącej wódki - Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych - Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich: --Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk). --Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku. --Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz. --NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :) -Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
|
Wyprzedane |
40,65 zł |
23% |
50,00 zł
|
Wyprzedane
|
Cena biletu zawiera: - Udział w prezentacji dotyczącej wódki - Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych - Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich: --Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk). --Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku. --Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz. --NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :) - Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
|
Preorder
Cena biletu zawiera: - Udział w prezentacji dotyczącej wódki - Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych - Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich: --Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk). --Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku. --Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz. --NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :) - Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
|
Wyprzedane |
32,52 zł |
23% |
40,00 zł
|
Wyprzedane
|
Cena biletu zawiera: - Udział w prezentacji dotyczącej wódki - Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych - Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich: --Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk). --Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku. --Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz. --NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :) - Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym DODATKOWO: zestaw upominkowy: kieliszek do degustacji alkoholi mocnych, 2 próbki (tzw. sample) o pojemności 50 ml wybranych alkoholi degustowanych podczas spotkania
|
Premium
Cena biletu zawiera: - Udział w prezentacji dotyczącej wódki - Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych - Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich: --Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk). --Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku. --Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz. --NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :) - Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym DODATKOWO: zestaw upominkowy: kieliszek do degustacji alkoholi mocnych, 2 próbki (tzw. sample) o pojemności 50 ml wybranych alkoholi degustowanych podczas spotkania
|
Wyprzedane |
73,17 zł |
23% |
90,00 zł
|
Wyprzedane
|
|
Opłata transakcyjna:
|
0 zł |
|
|
|
|
Suma: |
0 zł |
|
|
|
Rabat: |
0 zł |
|
|
|
Do zapłaty brutto
:
|
0 zł |