To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
Cena biletu zawiera:
- Udział w prezentacji dotyczącej wódki
- Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych
- Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich:
--Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk).
--Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku.
--Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz.
--NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :)
-Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
Normalny

Cena biletu zawiera:
- Udział w prezentacji dotyczącej wódki
- Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych
- Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich:
--Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk).
--Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku.
--Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz.
--NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :)
-Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym

Wyprzedane 50,00 zł Wyprzedane
Cena biletu zawiera:
- Udział w prezentacji dotyczącej wódki
- Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych
- Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich:
--Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk).
--Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku.
--Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz.
--NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :)
- Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
Preorder

Cena biletu zawiera:
- Udział w prezentacji dotyczącej wódki
- Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych
- Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich:
--Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk).
--Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku.
--Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz.
--NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :)
- Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym

Wyprzedane 40,00 zł Wyprzedane
Cena biletu zawiera:
- Udział w prezentacji dotyczącej wódki
- Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych
- Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich:
--Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk).
--Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku.
--Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz.
--NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :)
- Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
DODATKOWO:
zestaw upominkowy: kieliszek do degustacji alkoholi mocnych, 2 próbki (tzw. sample) o pojemności 50 ml wybranych alkoholi degustowanych podczas spotkania
Premium

Cena biletu zawiera:
- Udział w prezentacji dotyczącej wódki
- Mini warsztat z degustacji alkoholi mocnych
- Degustację 4 porcji alkoholi (5x25 gr) podanych w kieliszkach degustacyjnych + jedna porcja - repeta wybranego z nich:
--Grochowica, okowita z grochu - wyjątkowy produkt na polskim i nie tylko rynku spirytusowym. Destylat z grochu o przedniej mocy (53,9%). Autorzy receptury mówią, że to jest trunek dla prawdziwych "strąk menów". Podczas warsztatów będzie można spróbować pierwszej, limitowanej edycji (5000 sztuk).
--Młody Ziemniak 2018 - ikona polskiej destylacji stworzona przez legendę gorzelnictwa -Waldemara Durakiewicza w Krzesku koło Siedlec. Produkowany od 2009 roku, rocznikowany, perła w kolekcjach największych koneserów alkoholi. Przykładowo, butelka z 2013 roku kosztuje już ponad 600 zł. Każdy rocznik smakuje nieco inaczej. Podczas warsztatów będzie można spróbować Młodego Ziemniaka z 2018 roku.
--Piołunówka - robi PIOŁUNUJĄCE wrażenie. Likier oświęcimskiej marki Jakob Haberfeld. Dużą zawartość alkoholu jak na wódkę smakową (50%). Sekretem tego trunku jest kompozycja ziela piołunu i 11 innych ziół i przypraw korzennych. Dzięki temu w smaku wyczuwalne są zarówno gorycz, jak i słodycz.
--NIESPODZIANKA - niech nazwa jednego trunku będzie owiana tajemnicą do samego końca :)
- Możliwość wyrażenia swojej opinii na temat degustowanych alkoholi i dyskusji z innymi uczestnikami oraz prowadzącym
DODATKOWO:
zestaw upominkowy: kieliszek do degustacji alkoholi mocnych, 2 próbki (tzw. sample) o pojemności 50 ml wybranych alkoholi degustowanych podczas spotkania

Wyprzedane 90,00 zł Wyprzedane