Warzywniak, zapomniane smaki z Tomkiem Purolem
8 Maja 2017, 18:00-22:00 (Poniedziałek)
Cook Up, Poznań Zobacz na mapie

To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty z Tomkiem Purolem, szefem kuchni restauracji Blow Up Hall 5050, zwycięzcą 5. edycji programu Top Chef Polska.
Tym razem tematem spotkania będą przepisy z najnowszej książki Tomka "Warzywniak. Zapomniane smaki".
W programie:
- kasza jaglana z jarmużowym purée i krewetkami
- krem z topinamburu z kwaśną śmietaną, oliwą tymiankową i pestkami słonecznika
- pieczona brukiew z cukinią, zielonym groszkiem i czerwoną cebulą
- karmelizowana skorzonera z purée malinowym i kruszonką
Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina.
Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.
Cena: 280 zł/os.; Godzina rozpoczęcia: 18:00; Czas trwania: 3-4 godz.
Miejsce
Cook Up
Dąbrowskiego 29, Poznań
Zobacz na mapie
Zobacz na mapie
Dąbrowskiego 29, Poznań