Warzywniak, zapomniane smaki z Tomkiem Purolem

8 Maja 2017, 18:00-22:00 (Poniedziałek)

Cook Up, Poznań Zobacz na mapie

To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty z Tomkiem Purolem, szefem kuchni restauracji Blow Up Hall 5050, zwycięzcą 5. edycji programu Top Chef Polska. Tym razem tematem spotkania będą przepisy z najnowszej książki Tomka "Warzywniak. Zapomniane smaki". W programie: - kasza jaglana z jarmużowym purée i krewetkami - krem z topinamburu z kwaśną śmietaną, oliwą tymiankową i pestkami słonecznika - pieczona brukiew z cukinią, zielonym groszkiem i czerwoną cebulą - karmelizowana skorzonera z purée malinowym i kruszonką Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. Cena: 280 zł/os.; Godzina rozpoczęcia: 18:00; Czas trwania: 3-4 godz.

Zobacz również:

inne wydarzenia Poznań