Wieczór autorski z cyklu Literatura i Wino oraz Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja w stylu Buenos Aires z milongą i tangiem" 30 listopada (sobota) 2019, godz. 19:00 Wieczór rozpocznie się rozmową przy lampce wina z Marcinem Miszczakiem, pisarzem, instruktorem tanga, miłośnikiem Argentyny i wina który obecnie wraz z żoną prowadzi pod Krakowem winnicę Jura. Rozmowę poprowadzi Paweł Gąsiorek, redaktor Magazynu Czas Wina, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków. Po rozmowie zaprosimy Państwa na kolację, w czasie której podamy menu i wina dobrane na ten wieczór przez Marcina Miszczaka. Kuchnia Buenos Aires to przede wszystkim wołowina, empanady i dulce de leche, no i wino rzecz jasna. Pyszne białe i czerwone wino. Będzie to kolacja połączona z milongą i tangiem w Sali Złotej Dworu Sieraków.
Menu i Wina Aperitif i rozmowa z autorem 19.00 Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif Grupo Foster Lorca Lamita Chardonnay, Mendoza, Argentyna Przystawka Szaszłyki z grillowanego chorizo z warzywami Grupo Foster Lorca Lamita Malbec, Mendoza, Argentyna Pierwsze danie Choclo Argentino Grupo Foster Lorca Opalo Syrah, Mendoza, Argentyna Danie główne Pieczony rostbef z opiekanymi ziemniakami i chimmichurri Grupo Foster Lorca Opalo Malbec, Mendoza, Argentyna Deser Flan z dulce de leche
___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Noc Wina "Kolacja w stylu Buenos Aires z milongą i tangiem" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny
Wieczór autorski z cyklu Literatura i Wino oraz Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja w stylu Buenos Aires z milongą i tangiem" 30 listopada (sobota) 2019, godz. 19:00 Wieczór rozpocznie się rozmową przy lampce wina z Marcinem Miszczakiem, pisarzem, instruktorem tanga, miłośnikiem Argentyny i wina który obecnie wraz z żoną prowadzi pod Krakowem winnicę Jura. Rozmowę poprowadzi Paweł Gąsiorek, redaktor Magazynu Czas Wina, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków. Po rozmowie zaprosimy Państwa na kolację, w czasie której podamy menu i wina dobrane na ten wieczór przez Marcina Miszczaka. Kuchnia Buenos Aires to przede wszystkim wołowina, empanady i dulce de leche, no i wino rzecz jasna. Pyszne białe i czerwone wino. Będzie to kolacja połączona z milongą i tangiem w Sali Złotej Dworu Sieraków.
Menu i Wina Aperitif i rozmowa z autorem 19.00 Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif Grupo Foster Lorca Lamita Chardonnay, Mendoza, Argentyna Przystawka Szaszłyki z grillowanego chorizo z warzywami Grupo Foster Lorca Lamita Malbec, Mendoza, Argentyna Pierwsze danie Choclo Argentino Grupo Foster Lorca Opalo Syrah, Mendoza, Argentyna Danie główne Pieczony rostbef z opiekanymi ziemniakami i chimmichurri Grupo Foster Lorca Opalo Malbec, Mendoza, Argentyna Deser Flan z dulce de leche
___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
już niedostępne
|
165,74 zł |
8% |
179,00 zł
|
-
|