Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja z Artystą - Nanu" 26 października (sobota) 2019, godz. 21:00 Menu kolacji i wina zawieszone, tak jak cała Katalonia, pomiędzy Hiszpanią i Francją. Gościem specjalnym będzie Nanu - kataloński bard, który od wielu lat czaruje swoim głosem gości muzycznego baru Cafe de la Havana w Cadaques. Spotkanie poprowadzi Paweł Gąsiorek, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków. Całość poprowadzi Paweł Gąsiorek - współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
Menu
Aperitif Celler Martín Faixó Perafita Picapoll, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Pierwsza przystawka Łosoś w sosie teriaki z sezamem Celler Martín Faixó Perafita Rosat, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Pierwsze danie Casullet z cieciorką, chorizo i pikantną papryką Celler Martín Faixó Perafita Gamatxa Negra, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Danie główne Plastry jamon na gorąco z serem manchego i oliwkami Celler Martín Faixó Perafita Negre, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Deser Crema Catalana Kawa, herbata
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Noc Wina "Kolacja z Artystą - Nanu" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja z Artystą - Nanu" 26 października (sobota) 2019, godz. 21:00 Menu kolacji i wina zawieszone, tak jak cała Katalonia, pomiędzy Hiszpanią i Francją. Gościem specjalnym będzie Nanu - kataloński bard, który od wielu lat czaruje swoim głosem gości muzycznego baru Cafe de la Havana w Cadaques. Spotkanie poprowadzi Paweł Gąsiorek, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków. Całość poprowadzi Paweł Gąsiorek - współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
Menu
Aperitif Celler Martín Faixó Perafita Picapoll, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Pierwsza przystawka Łosoś w sosie teriaki z sezamem Celler Martín Faixó Perafita Rosat, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Pierwsze danie Casullet z cieciorką, chorizo i pikantną papryką Celler Martín Faixó Perafita Gamatxa Negra, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Danie główne Plastry jamon na gorąco z serem manchego i oliwkami Celler Martín Faixó Perafita Negre, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
Deser Crema Catalana Kawa, herbata
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
już niedostępne
|
165,74 zł |
8% |
179,00 zł
|
-
|