Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Między syrahem a shirazem" 23 listopada (sobota) 2019, godz. 20:00 Spotkanie poprowadzi Michał Bardel który to winem zajmuje się od 1997 roku. Szkolenia z dziedziny wina prowadził między innymi dla Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego, Politechniki Śląskiej, Collegium Civitas w Warszawie, Krakowskiej Szkoły Restauratorów oraz na kursach organizowanych przez Klub Domu Wina, z którym na stałe współpracuje.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00 Aperitif Château Gassier Esprit Gassier, AOC Côtes de Provence, Prowansja, Francja Pierwsza przystawka Mus z gęsich wątróbek z brioszką i konfiturą z czerwonej cebuli Alain Jaume & Fils Réserve Grand Veneur, AOC Côtes-du-Rhône, Dolina Rodanu, Francja Grupo Foster Lorca Opalo Syrah, Mendoza, Argentyna Druga Przystawka Bobotie - tradycyjne danie z Południowej Afryki Goedverwacht Wine Estate Goedverwacht Great Expectations Shiraz, Robertson, Afryka Południowa Lyngrove Estate Lyngrove Collection Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa Danie główne Pieczony kark wołowy w sosie z czerwonego wina z pieczonymi burakami i ziemniakami gratine Lyngrove Estate Lyngrove Platinum Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa Deser Fondant czekoladowy z sosem z ciemnych owoców Thorn-Clarke Wines Thorn-Clarke Shotfire Shiraz, Barossa Valley, Australia ___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Noc Wina "Między syrahem a shirazem" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Między syrahem a shirazem" 23 listopada (sobota) 2019, godz. 20:00 Spotkanie poprowadzi Michał Bardel który to winem zajmuje się od 1997 roku. Szkolenia z dziedziny wina prowadził między innymi dla Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego, Politechniki Śląskiej, Collegium Civitas w Warszawie, Krakowskiej Szkoły Restauratorów oraz na kursach organizowanych przez Klub Domu Wina, z którym na stałe współpracuje.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00 Aperitif Château Gassier Esprit Gassier, AOC Côtes de Provence, Prowansja, Francja Pierwsza przystawka Mus z gęsich wątróbek z brioszką i konfiturą z czerwonej cebuli Alain Jaume & Fils Réserve Grand Veneur, AOC Côtes-du-Rhône, Dolina Rodanu, Francja Grupo Foster Lorca Opalo Syrah, Mendoza, Argentyna Druga Przystawka Bobotie - tradycyjne danie z Południowej Afryki Goedverwacht Wine Estate Goedverwacht Great Expectations Shiraz, Robertson, Afryka Południowa Lyngrove Estate Lyngrove Collection Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa Danie główne Pieczony kark wołowy w sosie z czerwonego wina z pieczonymi burakami i ziemniakami gratine Lyngrove Estate Lyngrove Platinum Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa Deser Fondant czekoladowy z sosem z ciemnych owoców Thorn-Clarke Wines Thorn-Clarke Shotfire Shiraz, Barossa Valley, Australia ___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
już niedostępne
|
165,74 zł |
8% |
179,00 zł
|
-
|