To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win
Temat wieczoru: "Między syrahem a shirazem"
23 listopada (sobota) 2019, godz. 20:00
Spotkanie poprowadzi Michał Bardel który to winem zajmuje się od 1997 roku. Szkolenia z dziedziny wina prowadził między innymi dla Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego, Politechniki Śląskiej, Collegium Civitas w Warszawie, Krakowskiej Szkoły Restauratorów oraz na kursach organizowanych przez Klub Domu Wina, z którym na stałe współpracuje.

Menu i Wina
Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif
Château Gassier Esprit Gassier, AOC Côtes de Provence, Prowansja, Francja
Pierwsza przystawka
Mus z gęsich wątróbek z brioszką i konfiturą z czerwonej cebuli
Alain Jaume & Fils Réserve Grand Veneur, AOC Côtes-du-Rhône, Dolina Rodanu, Francja
Grupo Foster Lorca Opalo Syrah, Mendoza, Argentyna
Druga Przystawka
Bobotie - tradycyjne danie z Południowej Afryki
Goedverwacht Wine Estate Goedverwacht Great Expectations Shiraz, Robertson, Afryka Południowa
Lyngrove Estate Lyngrove Collection Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa
Danie główne
Pieczony kark wołowy w sosie z czerwonego wina z pieczonymi burakami i ziemniakami gratine
Lyngrove Estate Lyngrove Platinum Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa
Deser
Fondant czekoladowy z sosem z ciemnych owoców
Thorn-Clarke Wines Thorn-Clarke Shotfire Shiraz, Barossa Valley, Australia
___________________________________
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Noc Wina "Między syrahem a shirazem" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny

Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win
Temat wieczoru: "Między syrahem a shirazem"
23 listopada (sobota) 2019, godz. 20:00
Spotkanie poprowadzi Michał Bardel który to winem zajmuje się od 1997 roku. Szkolenia z dziedziny wina prowadził między innymi dla Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego, Politechniki Śląskiej, Collegium Civitas w Warszawie, Krakowskiej Szkoły Restauratorów oraz na kursach organizowanych przez Klub Domu Wina, z którym na stałe współpracuje.

Menu i Wina
Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif
Château Gassier Esprit Gassier, AOC Côtes de Provence, Prowansja, Francja
Pierwsza przystawka
Mus z gęsich wątróbek z brioszką i konfiturą z czerwonej cebuli
Alain Jaume & Fils Réserve Grand Veneur, AOC Côtes-du-Rhône, Dolina Rodanu, Francja
Grupo Foster Lorca Opalo Syrah, Mendoza, Argentyna
Druga Przystawka
Bobotie - tradycyjne danie z Południowej Afryki
Goedverwacht Wine Estate Goedverwacht Great Expectations Shiraz, Robertson, Afryka Południowa
Lyngrove Estate Lyngrove Collection Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa
Danie główne
Pieczony kark wołowy w sosie z czerwonego wina z pieczonymi burakami i ziemniakami gratine
Lyngrove Estate Lyngrove Platinum Shiraz, Stellenbosh, Afryka Południowa
Deser
Fondant czekoladowy z sosem z ciemnych owoców
Thorn-Clarke Wines Thorn-Clarke Shotfire Shiraz, Barossa Valley, Australia
___________________________________
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

już niedostępne 179,00 zł -

23 listopada 2019 r., godzina 20:00

Dwór Sieraków ****


Noc Wina czyli tematyczna kolacja z degustacją win "Między syrahem a shirazem"


Spotkanie poprowadzi Michał Bardel który winem zajmuje się od 1997 roku. Szkolenia z dziedziny wina prowadził między innymi dla Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego, Politechniki Śląskiej, Collegium Civitas w Warszawie, Krakowskiej Szkoły Restauratorów oraz na kursach organizowanych przez Klub Domu Wina, z którym na stałe współpracuje.

(Szczegóły: Recepcja Dworu Sieraków, tel. 600 226 150; 12 312 24 23 lub mail: [email protected])

Szczegóły: Noc Wina "Między syrahem a shirazem"

Zobacz również:

inne wydarzenia 32-410 Dobczyce