Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja z gościem specjalnym Klubu Domu Wina. Kolacja w paryskim stylu" 13 grudnia (piątek) 2019, godz. 20:00 Kuchnia francuska jest delikatna, lekka, wysublimowana i fantazyjna. Wielu uważa, że jest najlepsza na świecie… W kulinarną podróż po Paryżu zabierze nas szef kuchni Dworu Sieraków - Janusz Fic, natomiast o francuskich winach specjalnie dobranych na tą okazję opowie Paweł Gąsiorek współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif Orchidees Maisons de Vin De Neuville Crémant de Loire Blanc Brut, AOC Crémant de Loire, Dolina Loary, Francja Przystawka Ostrygi zapiekane z pikantnym serem Château Gassier Le Pas du Moine Rose, AOC Côtes de Provence Sainte-Victoire, Prowansja, Francja Pierwsze danie Zupa cebulowa zapiekana z grzankami i serem gruyere Château Lamothe-Vincent Heritage Blanc, AOC Bordeaux, Francja Danie główne Plastry pieczonej polędwicy wołowej w sosie bearbeńskim z ziemniaczanym purée Alain Jaume&Fils "Vieux Terron", AOC Châteauneuf-du-Pape, Dolina Rodanu, Francja Deser Gruszkowa tarta tatin Plaimont Collection Plaimont Pacherenc du Vic-Bilh, AOC Pacherenc du Vic-Bilh, Francja ___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Noc Wina "Kolacja w stylu Buenos Aires z milongą i tangiem" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja z gościem specjalnym Klubu Domu Wina. Kolacja w paryskim stylu" 13 grudnia (piątek) 2019, godz. 20:00 Kuchnia francuska jest delikatna, lekka, wysublimowana i fantazyjna. Wielu uważa, że jest najlepsza na świecie… W kulinarną podróż po Paryżu zabierze nas szef kuchni Dworu Sieraków - Janusz Fic, natomiast o francuskich winach specjalnie dobranych na tą okazję opowie Paweł Gąsiorek współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif Orchidees Maisons de Vin De Neuville Crémant de Loire Blanc Brut, AOC Crémant de Loire, Dolina Loary, Francja Przystawka Ostrygi zapiekane z pikantnym serem Château Gassier Le Pas du Moine Rose, AOC Côtes de Provence Sainte-Victoire, Prowansja, Francja Pierwsze danie Zupa cebulowa zapiekana z grzankami i serem gruyere Château Lamothe-Vincent Heritage Blanc, AOC Bordeaux, Francja Danie główne Plastry pieczonej polędwicy wołowej w sosie bearbeńskim z ziemniaczanym purée Alain Jaume&Fils "Vieux Terron", AOC Châteauneuf-du-Pape, Dolina Rodanu, Francja Deser Gruszkowa tarta tatin Plaimont Collection Plaimont Pacherenc du Vic-Bilh, AOC Pacherenc du Vic-Bilh, Francja ___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
już niedostępne
|
165,74 zł |
8% |
179,00 zł
|
-
|