To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win
Temat wieczoru: "Kuchnie Świata i polskie wina - Kolacja pod lipami"
13 lipca (sobota) 2019, godz. 20:00
W czasie tego szczególnego wieczoru połączymy potrawy z różnych zakątków świata z polskimi winami. Będzie to elegancka kolacja na stołach rozstawionych w parku pod lipami.
Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków, a gotować będzie szef kuchni Janusz Fic ze swoją ekipą.

Menu i Wina
Amuse Bouche
Dukach z oliwą
Winnica Chodorowa Wino musujące
Pierwsza przystawka
Parfait z gęsiej wątroby z sorbetem jabłkowym i figami w słodkim winie
Winnica Turnau Hibernal
Druga przystawka
Ravioli z suszonymi pomidorami, szpinakiem i ricottą
Winnica Sandomierska Ros Sandomirius
Danie główne
Filet z jesiotra w sosie z białego wina i cytryny z warzywną zapiekanką i szparagami
Winonica Wieliczka Riesling
lub
Długo pieczona jagnięcina z rozmarynem, czosnkiem, konfitowanymi ziemniakami, oliwkami i pieczoną papryką
Winnica Carolus RoXVIII
Deser
Baklava z lodami różanymi, pistacjami i cytrynowym syropem
Dwór Sieraków Wódka Czarny Bez

* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Noc Wina "Kuchnie Świata i polskie wina - Kolacja pod lipami" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny

Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win
Temat wieczoru: "Kuchnie Świata i polskie wina - Kolacja pod lipami"
13 lipca (sobota) 2019, godz. 20:00
W czasie tego szczególnego wieczoru połączymy potrawy z różnych zakątków świata z polskimi winami. Będzie to elegancka kolacja na stołach rozstawionych w parku pod lipami.
Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków, a gotować będzie szef kuchni Janusz Fic ze swoją ekipą.

Menu i Wina
Amuse Bouche
Dukach z oliwą
Winnica Chodorowa Wino musujące
Pierwsza przystawka
Parfait z gęsiej wątroby z sorbetem jabłkowym i figami w słodkim winie
Winnica Turnau Hibernal
Druga przystawka
Ravioli z suszonymi pomidorami, szpinakiem i ricottą
Winnica Sandomierska Ros Sandomirius
Danie główne
Filet z jesiotra w sosie z białego wina i cytryny z warzywną zapiekanką i szparagami
Winonica Wieliczka Riesling
lub
Długo pieczona jagnięcina z rozmarynem, czosnkiem, konfitowanymi ziemniakami, oliwkami i pieczoną papryką
Winnica Carolus RoXVIII
Deser
Baklava z lodami różanymi, pistacjami i cytrynowym syropem
Dwór Sieraków Wódka Czarny Bez

* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

już niedostępne 189,00 zł -

13 lipca 2019 r., godzina 20:00

Dwór Sieraków ****

Noc Wina  w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win 
"Kuchnie Świata i polskie wina - Kolacja pod lipami"

W czasie tego szczególnego wieczoru połączymy potrawy z różnych zakątków świata z polskimi winami. Będzie to elegancka kolacja na stołach rozstawionych w parku pod lipami.

Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków, a gotować będzie szef kuchni Janusz Fic ze swoją ekipą.

.

(Szczegóły: Recepcja Dworu Sieraków, tel. 600 226 150; 12 312 24 23 lub mail: [email protected])

http://www.dworsierakow.pl/pl/wydarzenia/400-noc-wina-polska-kuchnia-i-polskie-wina-12-14-lipca-festiwal-polskich-win-piknik-slow-food.html

Zobacz również:

inne wydarzenia 32-410 Dobczyce